Nova NIS benziska pumpa

Bez autora
Nov 25 2010

U rekonstrukciju ovog savremenog objekta, četvrtog po redu u poslednjih meseca dana, NIS je uložio 60 miliona dinara. U okviru strategije razvoja maloprodajne mreže, NIS sprovodi program rekonstrukcije i izgradnje novih benzinskih stanica.Tokom poslednjih mesec dana kompanija je otvorila tri nove i rekonstruisane benzinske stanice u različitim regionima Srbije (u Kladovu, Bačkoj Topoli i Nišu), dok se do kraja godine očekuje otvaranje još četiri benzinske stanice NIS-a.

Nova NIS benziska pumpaU rekonstrukciju ovog savremenog objekta, četvrtog po redu u poslednjih meseca dana, NIS je uložio 60 miliona dinara.

U okviru strategije razvoja maloprodajne mreže, NIS sprovodi program rekonstrukcije i izgradnje novih benzinskih stanica. Tokom poslednjih mesec dana kompanija je otvorila tri nove i rekonstruisane benzinske stanice u različitim regionima Srbije (u Kladovu, Bačkoj Topoli i Nišu), dok se do kraja godine očekuje otvaranje još četiri benzinske stanice NIS-a.

Povodom početka rada benzinske stanice u Loznici, NIS je pripremio poklon za svoje potrošače, u okviru akcije pod sloganom: “NIS Petrol Vam prvi čestita Novu godinu!”. U skladu sa tim, u narednih mesec dana, na ovoj benzinskoj stanici gorivo će biti jeftinije za dva dinara po litru, za sve vrste derivata.

Prilikom gradnje benzinske stanice "Loznica", koja je udaljena od granice sa Republikom Srpskom svega pet kilometara, NIS je ispoštovao sve savremene tehničke standarde. Objekat pripada tipu male gradske benzinske stanice, a uz široku paletu goriva, u sklopu moderno opremljenog prodajnog prostora koji se prostire na 120 kvadratnih metara nalazi se i kafe bar.

NIS teži ka evropskim standardima u svim oblastima poslovanja, tako da je i gradnja ove benzinska stanica usklađena sa njima. Ponuda goriva i kvalitet usluge na objektu prilagođeni su zahtevima savremenog tržišta. Novina u asortimanu je evro premijum BMB 95, bezolovni benzin koji u potpunosti ispunjava najoštrije zahteve za emisione standarde Euro V za putnička vozila i uz Evro dizel 5 predstavlja proizvode nove generacije koje NIS proizvodi u sopstvenim rafinerijama.

Ovi derivati, kao i BMB95, D2 i auto gas toče se preko savremenih automata, što uz automatizaciju objekta, obezbeđuje kvalitetnu i brzu uslugu. Ugradnjom rezervaora sa duplim plaštom i separatora za zauljene vode, ispoštovani su svi ekološki propisi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik